Udvikling af medarbejdere, Professionel HR-rådgivning

Rekruttering

Med Nymann HR som rekrutteringskonsulent får du en professionel rådgivning og sparring omkring rekrutteringen.

  • Kunne det være givende med en objektiv rådgiver, som under ansættelsessamtalen stiller de spørgsmål, som går et spadestik dybere?
  • Har du brug for en sparringspartner, som ser kandidaten og udvælgelsen udefra, og dermed kan bidrage med andre vinkler til at finde den rette medarbejder til netop din virksomhed?
  • Vil du være sikker på, at din rekruttering lever op til kravene i GDPR?

Med Nymann HR som rekrutteringskonsulent får du en professionel rådgivning og sparring omkring rekrutteringen af din nye medarbejder. I en rekrutteringsproces profileres virksomheden over for omverdenen og derfor er det vigtigt, at alle kandidater fra start til slut behandles ordentligt. Det sikrer Nymann HR.

Den helt rette kandidat

Birgitte Nymann sørger for, at din rekruttering er grundig og med størst mulig sikkerhed for, at det er det rette match til jobbet og virksomheden. Birgitte Nymann er certificeret i at gennemføre personlighedsanalyse (PPA) fra Thomas International. Analysen er med til at sikre, at det er den helt rette kandidat, som ansættes.

Derudover sikrer Nymann HR, at din rekruttering opfylder betingelserne til korrekt behandling af personoplysninger i henhold til GDPR. Nymann HR anvender Elvium, som er et effektivt og brugervenligt rekrutteringssystem, hvor du får adgang til at se alle ansøgninger på en nem og overskuelig måde.

 

 

   

Et rekrutteringsforløb skræddersys altid efter virksomhedens behov. Nymann HR kan således være med helt fra starten – eller blot deltage i den sidste samtale.
Det er op til dig.