Birgitte Nymann, HR-rådgivning, HR-partner Eksterne HR funktion, Eksterne HR-business partner

HR-business partner

Få frigjort tid til at kunne fokusere på din kerneforretning

  • Dedikeret og professionel HR-rådgivning til din virksomhed.
  • Forståelse for din forretning og en sikkerhed for, at dine medarbejdere har de kompetencer, der skal til for at levere forretningsmæssige resultater.
  • En HR-partner, som skaber værdi for din virksomhed.

Nymann HR har stor erfaring med at være tilknyttet som en virksomheds eksterne HR funktion. Med Nymann HR som din eksterne HR-business partner vil du opleve, at din virksomhed har Jeres ”egen” HR-afdeling, men til en økonomisk favorabel pris, idet Birgitte Nymann kun afregner for den tid og de opgaver, som skal løses.

Birgitte Nymann tilbyder at sidde hos din virksomhed en fast dag om ugen, om måneden eller hvad der passer jeres behov. På den måde har medarbejderne og ledelsen en direkte adgang til HR.

Udvikling af medarbejdere

Nymann HR hjælper med at fastholde og udvikle dine medarbejdere, så de til enhver tid har de kompetencer, der skal til for at opfylde virksomhedens mål og strategi. Birgitte Nymann sørger således for at koble HR-indsatsen direkte til din virksomheds planer.

Nymann HR har udviklet et særdeles effektivt MUS-samtale koncept, som bringer værdi og mening ind i MUS-samtalen. Samtidig sikrer Birgitte Nymann, at der sker opfølgning på de aftaler, som indgås til samtalen.