Birgitte Nymann, HR-rådgivning, HR-partner Eksterne HR funktion, Eksterne HR-business partner

Om Nymann HR

Birgitte Nymann er optaget af at få mennesker og teams til at præstere bedst muligt, fordi vi med større arbejdsglæde og motivation øger effektiviteten og styrker samarbejdet internt – altid med virksomhedens mål og strategi for øje.

HR Business Partner med afsæt i mål og visioner
Birgitte Nymann har fokus på at skabe strukturerede HR-processer. Hun kan i samspil med dig som leder hjælpe med at lette processen omkring human ressources, så alle ved, hvordan de med deres kompetencer, optimalt kan støtte op om virksomhedens mål.

Nymann HR er din HR Business Partner med fokus på personaleledelse og ledelsessparing. Birgitte Nymann har en solid erfaring inden for rekruttering, udvikling af mennesker og organisationer, strategisk sparring og coaching.

Cand.jur. med fokus på forretningen
Birgitte Nymann har mere end fem års erfaring som advokat med indgående kendskab til ansættelsesret. Hun har desuden undervist i personalejura og erhvervsret.

Med Birgitte Nymanns baggrund som jurist med speciale i ansættelsesret vil du opleve en høj faglighed, som sikrer, at såvel ansættelse som eventuel afskedigelse sker korrekt.

Samtidig har Birgitte Nymann en evne til – meget hurtigt – at kunne sætte sig ind i jeres forretning. Hun har igennem mere end 10 år varetaget en række bestyrelsesposter – bl.a. fem år i QLF’s bestyrelse (Quality Lolland-Falster), der siden er blevet landskendt som foreningen, der stod bag ’Lovestorm’ – en unik branding af Lolland-Falster.

HR-uddannelse og business coach

Birgitte Nymann har specialiseret sig i HR igennem en årrække. Hun har en HR-uddannelse, er certificeret business coach samt stor erfaring i at foretage personprofil-analyser (PPA) og intelligenstest (GiA) fra Thomas International.